Activiteiten

Op de hoogte blijven?

 
 

Elke Woensdag

Eten wat de Pot Schaft


Voorgerecht & Hoofdgerecht voor €7,50 van 17:00 / 20:00 uur


Agenda

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en evenementen van Café Zaal De Schuur? Kijk op deze pagina, of volg ons op Facebook...

Facebook Post:

Café Zaal De Schuur
Café Zaal De Schuur
Beste vrienden, gasten en verenigingen
Op 1 juni mogen en gaan we weer open
Wij hopen iedereen in goede gezondheid te treffen zodat we gezamenlijk het glas kunnen heffen.
Er zijn helaas enkele aanpassingen moeten gebeuren ivm de richtlijnen van de RIVM .
Wij zullen deze opvolgen want de gezondheid van ieder van ons staat natuurlijk voorop.
Wij vragen u begrip en medewerking in deze en verheugen ons op een weerzien.
Huub en Francie
Café Zaal De Schuur
Café Zaal De Schuur
Het barbecue seizoen komt er weer aan.
www.bbqschuur.nl
Café Zaal De Schuur
Café Zaal De Schuur
Het barbecue seizoen komt er weer aan.
www.bbqschuur.nl
Café Zaal De Schuur
Café Zaal De Schuur
Koningsdisco en Koningsdag

Beste jongens en meisjes,

Misschien hebben jullie het al gehoord, maar dit jaar kan de Koningsdag helaas niet doorgaan. Ook wij balen er enorm van dat deze gezellige dag vol activiteiten en de daarbij behorende Koningsdisco moet worden afgelast. Heel graag hadden wij samen met jullie de voetjes van de vloer laten gaan op meeslepende discomuziek in café-zaal ‘De Schuur’.Op dit moment is de veiligheid én gezondheid van iedereen echter het belangrijkste!

Toch is er iets waarmee we met z’n allen, op een veilige manier, deze dag een beetje de welbekende oranje kleur kunnen geven! Rood-wit-blauw mag uiteraard ook….😉

Bij dit bericht zijn 2 kleurplaten toegevoegd. Vraag maar aan papa of mama of ze (1 van) deze willen uitprinten zodat jullie deze zo mooi mogelijk kunnen kleuren en versieren. Maak er maar een mooi knutselwerk van, want jullie mogen deze kleurplaten in de week voor Koningsdag (20-26 april) inleveren in het mandje bij het Woon Zorg Centrum Herte, in de bakjes die buiten staan. Jullie kleurplaten worden allemaal opgehangen in het WZC Herte en in de appartementen van de mensen.

En natuurlijk is het geen Koningsdag zonder versierde fiets! En dat is iets wat jullie wél kunnen doen en mogen laten zien! Wij nodigen jullie uit om je fiets zo mooi mogelijk te versieren. Maak een foto of video van jou en je fiets en tag ons op Facebook: Stichting Comité Kinderfeesten Herten én het WZC Herte. Ook mogen deze foto’s en filmpjes gemaild worden naar Sabinje Corstjens, Sabinje.Corstjens@dezorggroep.nl. Sabinje zorgt ervoor dat al jullie filmpjes en foto’s op de Beeldkrant worden geplaatst voor de bewoners. Zo kunnen alle opa’s en oma’s in hun appartementen meegenieten van al jullie mooie fietsjes en krijgen ze toch het Koningsdag-gevoel mee.

Met deze actie kunnen jullie een prijs winnen. Dus doe je best en veel plezier met het versieren van je fiets 😊. Wie weet ben jij dan binnenkort de gelukkige winnaar van een leuke prijs!

Nu is het een tijd waarbij we allemaal even rustig aan moeten doen en er geen feestje bezocht kan worden. Maar over een aantal maanden zal er wellicht weer meer mogelijk zijn.Mocht je willen weten welke activiteiten we op het programma hebben staan, kijk dan op onze website www.ckherten.nl en mis op deze manier niks!!

Blijf gezond en tot binnenkort!

Groetjes

Het bestuur van CKH
Café Zaal De Schuur
Café Zaal De Schuur
Namens het hele team van de schuur wensen wij iedereen fijne paasdagen toe en zien we ons komende maand hopelijk allemaal in goede gezondheid op het terras of in de kroeg