Welkom

Café Zaal de Schuur

Unieke Herinnering

We gaan graag met u in gesprek om uw ultieme wens te herkennen en om te zetten in een unieke herinnering.

Gastvrijheid zoals het bedoeld is....

Het organiseren van uw feest is niet alleen ons vak, maar zeker ook onze uitdaging om de verwachtingen van u en uw gasten meer dan te overtreffen. Zowel op onze authentieke, sfeervolle locatie in Herten-Roermond (1 grote van 450 pers. en 3 kleinere zalen) als op locatie bij uw bedrijf of bij u thuis zullen wij met een enthousiast en deskundig team uw wensen optimaal vervullen .

We gaan graag met u in gesprek om uw ultieme wens te herkennen en om te zetten in een unieke herinnering. Niets mag daarbij onmogelijk zijn. Ook het budget niet natuurlijk...
U wilt graag uw wensen bespreken?
Stuur een email naar info@cafezaaldeschuur.nl met uw wensen of neem direct telefonisch contact met ons op: (0475) 332208 of (06) 55105150.

Mvg. Francie en Huub Fonteijn

"Was een super feest, in een geweldige lokatie"

OVER ONS


Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het is het authentieke cafe met zaalverhuur voor vergaderingen, feesten, bruiloften, koffietafels, cursussen en workshops.

Café Zaal De Schuur heeft een zalencentrum met vier zalen. In de kleinste vergaderzaal is ruimte voor maximaal 12 personen. De zalen zijn in grootte verstelbaar tot een totale capaciteit van 450 personen. Elke zaal beschikt over audio/video, beamer, gratis Internet en flipover. Tijdens uw evenement kunt u genieten van een van onze zelfgemaakte buffetten en van een ruime keuze uit dranken en speciaalbieren. Voor uw vergadering kunt u ook gebruik maken van ons vergaderarrangement. Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden met u persoonlijk, zodat we u een voorstel op maat kunnen aanbieden.

CATERING


Geef je binnenkort een feest en ben je op zoek naar catering?

Ook dan kun je terecht bij Café Zaal De Schuur. Wij bieden catering voor vergaderingen, (personeels)feesten, bruiloften, verenigingsavonden, koffietafels, cursussen en workshops. In ons eigen zalencentrum, maar ook bij jou thuis of op het werk. Wil je liever het complete evenement uitbesteden? Dan verzorgen wij alles op locatie. Van buffet en drank tot bediening, aankleding en vervoer.

Bekijk onze Mogelijkheden